Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Universul Dezvoltării și ASEM cu susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al RM (MECC) implementează proiectul  Creșterea competențelor personale a tinerilor pentru o carieră de succes în perioada mai – decembrie 2020.

Tinerii sunt cei care au nevoie de îndrumare, susținere și ghidare pentru a lua decizii ce tin de dezvoltarea personală și viitoarea profesie. Desigur fiecare persoană are anumite abilități și calități care pot fi dezvoltate și care vor contribui la realizarea scopurilor personale.

În acest scop, ANTiM oferă tinerilor prin prisma acestui proiect, consultanță și ghidare în baza programului de testare CAS++, care va facilita procesul de luare a deciziilor pentru o viitoare carieră.

Programul CAS++ este un instrument de identificare a calităților personale  prin completarea mai multor teste și selectarea acelor profesii care s-ar potrivi cu calitățile identificate. Raportul care este generat de către programul CAS++ va fi analizat cu specialistul de ghidare în carieră și tinerii vor fi mai siguri în luarea deciziilor pentru dezvoltarea viitoarei cariere.

Daca aveți vârsta între 16 – 25 ani, și doriți să va asigurați d ce calități dispuneți și ce profesii vi se potrivesc,

 trimite-ti un mesaj la adresa de email antim.office@gmail.com cu solicitarea unei programări.

Toate cheltuielile sunt acoperite de către MECC și partenerii proiectului.

Proiectul este implementat în cadrul Programului de Granturi 2020 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.