Asociația Națională a Tinerilor Manageri  (ANTiM)  în colaborare cu Școala de Formare Continuă ASEM anunță lansarea Clubului de Dezbateri – Viitoarele afaceri încep acum, aici, cu noi….

Prima întrunire a clubului va avea loc pe data de 28 februarie 2019, ora 15.00 la adresa str. Banulescu Bodoni 59, bl F ASEM, sala 602.

Clubului de Dezbateri – Viitoarele afaceri încep acum, aici, cu noi…. este lansat pentru a informa și inspira cu idei cît mai mulți studenți și tineri cu inițiativă, despre posibilitățile  care sunt accesibile în vederea lansării propriei afacere. Scopul întrunirilor organizate este  să fie discutate experiența antreprenorilor tineri, care au beneficiat de susținere și ce au învațat din practica acumulată.

 Invitați la aceste dezbateri vor fi antrprenorii tineri din diverse domenii de afaceri și care au  o expereință în atragerea resurselor pentru dezvoltarea afacerii (granturi, credite, credite prefirențiale, subvenții, parteneriate etc).

Obiectivul general este infomarea și motivarea tinerilor care își fac studii la diverse instituții despre oportunitățile existente pentru a dezvolta afacerile proprii. Moderator  al dezbaterilor va fi Dorin Prisacaru, tânăr antreprenor, care a reușit să acumuleze experiența și practica necesară pentru a fi împărtășită cu alți tineri cu inițiativă.

Întrunirile clubului vor avea loc odată la două săptămâni, prima intrunirea va avea loc pe

28 februarie ora 15.00.

Dacă ești tânăr și dorești să fii informat despre experiența tinerilor care au dezvoltat afaceri ….. te așteptăm la discuții.